DC-Tech Solutions
 • Despre noi
 • Tehnologii
 • Produse
 • Portofoliu
 • Cariere
 • Contact
 •  

  Solutii

  Solutiile web sunt aplicatii care se pot accesa dintr-o retea, cum este Internetul sau Intranetul.

  Ce sunt solutiile web si la ce se refera?

   

  Solutiile web sunt aplicatii care se pot accesa dintr-o retea (Network), cum este Internetul sau Intranetul.

   

  Acestea sunt folosite datorita omniprezentei de browsere web accesibile (Internet Explorer, Mozilla/Firefox, Google Chrome), precum si usurinta de a folosi un browser web ca si client de acces. 

   

  Posibilitatea de a actualiza si mentine aplicatiile web, fara a fi nevoie de o infrastructura informatica si de instalarea software pe calculatoarele beneficiarului, constituie un motiv foarte important in dezvoltarea acestora.

   

  Aplicatiile web cele mai folosite sunt comune si includ magazine on-line, licitatii on-line, gestiunea activitatii unei companii prin folosirea unuia sau a mai multor module, centru online de resurse (este folosit de companiile mari pentru gestionarea resurselor video si audio de imagine si brand), transfer facil de date si fisiere fara a mai fi nevoie de suport hardware.

   

  Printre activitatile noastre se numara si realizarea de solutii software customizate, care vin sa acopere necesitatile clientilor si partenerilor nostri;

   

  Solutiile sunt adaptabile si scalabile schimbarilor ulterioare din diversele domenii de activitate.

   

  Oferim solutii complete in toate fazele procesului de bussines, de la identificarea si modelarea nevoilor, redactarea specificatiilor, implementarea proiectului si testarea acestuia precum si mentenanta ulterioara.

   

  Scopul nostru principal este de furniza un standard care sa fie inteligibil pentru toţi clientii; 

   

  DC Tech Solutions va pune la dispozitie solutii software cu aplicabilitate larga, care se vor adapta perfect nevoilor companiei dumneavoastra:

   

  Ceea ce ne diferentiaza de celelalte companii IT este experienta noastra in furnizarea de aplicatii software complexe.